Help

De kennisbank is een collectie van antwoorden op vaak gestelde vragen (FAQ) en artikelen. U kunt de artikelen waarin u geïntereseerd bent in deze categorie of in de sub-categorieën lezen --disclaimer--

Antwoord:

Alhoewel in deze helpdesk FAQ de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd is of niet (meer) correct is.

Wim Vos Automatisering en haar informatie leveranciers zijn niet aansprakelijk voor eventuele storingen, onderbrekingen, verlies van informatie of fouten na het toepassen van enig advies hierbij.

Eventuele storingen, onderbrekingen, verlies van informatie of fouten kunnen in geen enkel geval aanleiding geven tot enige schadevergoeding.

De verstrekte informatie steunt op betrouwbare bronnen en zorgvuldige analyse. Desondanks garanderen Wim Vos Automatisering en haar informatie-aanbieders niet de juistheid, volledigheid, geschiktheid van de informatie voor welk gebruik dan ook. U dient vóór iedere verandering een volledige back-up te maken van al uw gegevens.
 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee

Artikel details

Artikel ID: 1

Categorie: Knowledgebase

Datum toegevoegd: 22-09-2009 14:35:35

Aantal bekeken: 2741

Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (71)

Aanverwante artikelen

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid