Wim Vos Automatisering

Freelance Systeembeheer in Velp/Arnhem

Selecteer de taal

ComputerHulp helpt met oplossingen en advies eventueel op afstand via internet

Veel gestelde vragen bij Windows "Hoe zet ik mijn bestanden over naar Windows 11?", "Ik ben ineens een bestand kwijt", "Hoe bewerk ik die foto in mijn Word document?", "Mijn printer doet het niet", "Hoe bouw ik een website?".

Vragen waar vaak het antwoord niet een-twee-drie op voorhanden is. Ja, u kunt naar de winkel lopen maar die weten vaak ook niet wat u precies bedoeld. Zou het niet geweldig zijn als er op zo'n moment een Professionele Computerspecialist over uw schouder kan meekijken en u direct advies kan geven? Of zelfs reparaties uitvoeren, direct en op dat moment?

Dat kan, met Computerhulp op Afstand. Met het programma AnyDesk

Het programma genereert een nummer. Dat geeft u telefonisch aan mij door. Zo maak uw computer een verbinding met mijn computer. Hierdoor kan ik uw bureaublad zien, en het toetsenbord en muis van uw computer bedienen. Iedere keer als u het programma opnieuw opstart moet u een nieuw wachtwoord aan mij doorgeven.

Veel gestelde vragen:
Kunt u dan al mijn bestanden zien?
Antwoord: Ja, ik zie net zoveel op uw computer als U, zo kan ik u optimaal adviseren en Computerhulp op afstand bieden.

Is dat niet gevaarlijk voor bijvoorbeeld hackers?
Antwoord: Nee, het computerhulp programma maakt alleen verbinding met onze computer en niet met een andere computer. Het programma kan alleen beginnen te werken als U erop klikt. Het houdt u op de hoogte of en wanneer de verbinding goed tot stand komt.

Als de verbinding voorbij is blijft u dan toegang houden tot mijn computer?
Antwoord: Nee, Op het moment dat de verbinding verbroken wordt, verwijdert computerhulp op afstand zich uit het computergeheugen. Er blijft niets van het programma achter in uw computer.
Het programma zelf verwijderd u gewoon van uw bureaublad.

Als ik zie dat u iets doet op mijn computer dat ik niet wil hebben?
Antwoord: We hebben telefonisch contact en u vertelt mij dat gewoon. Bovendien kan U te allen tijde de verbinding verbreken als u dat wilt, door rechtsonder in beeld op "Close" te klikken. Zo blijft u altijd de controle over uw computer behouden.

Kunt u mijn computer zo ook sneller maken?
Antwoord: Meestal wel, Uw computer wordt traag door allerlei oorzaken, die kan ik onderzoeken en meestal on-line oplossen. Dit terwijl u meekijkt en vragen kunt stellen.

Om Computerhulp op afstand efficiënt te kunnen doen hebben we telefonisch contact. Via de telefoon zal ik precies uitleggen wat ik doe, en eventuele acties aan u voordoen.

Wat is Computerhulp op afstand?
Computerhulp op afstand is buitengewoon krachtig gereedschap. In een paar tellen kan ik op Windows draaiende computers op afstand bedienen via het internet.

Soms vraagt uw speciaal geïnstalleerde firewall om Computerhulp toe te staan. Dit moet u wel toestaan.

Support op afstand in 5 eenvoudige stappen:

 • EEN - Eindgebruiker neemt contact op, en krijgt een tijdelijk Computerhulp op afstand programma.
 • TWEE - Open het programma, en klik op verbinding maken, geef het wachtwoord door
 • DRIE - Vervolgens wordt er een internet verbinding tussen u en mij/ons tot stand gebracht..
 • FIX - Ik/wij kunnen nu het scherm van de eindgebruiker zien en bedienen om het probleem op te lossen.
 • KLAAR - Na oplossing van het probleem sluit U het programma af waarna Computerhulp op afstand automatisch uit het geheugen verdwijnt. Er blijft geen verborgen software op uw computer achter. Er is niets geinstalleerd. Na afloop kunt u het programma van uw bureaublad verwijderen als u wilt of bewaren voor een eventueel volgende hulp op afstand.

Voordelen

 • Vooraf geïnstalleerde software is niet nodig
 • Alles werkend binnen enkele seconden - alleen maar een klein bestandje downloaden en wachtwoord doorgeven.
 • Eindgebruiker heeft geen administrator rechten nodig
 • Gemakkelijk in gebruik - geen training nodig
 • Firewall-vriendelijk - sessie wordt van binnenuit gestart met gebruik van standaard web services
 • Er blijven geen Computerhulp op afstand sporen achter op de computer van de eindgebruiker
 • Door u ingevulde wachtwoorden zijn voor mij onzichtbaar (het worden sterretjes voor mij)

Volledig Veilig

De verbinding tussen de twee computers is versleuteld (256 bit encryptie), d.w.z. de communicatie via het internet is door niemand onderweg te decoderen. Zo kan iemand anders nooit meekijken wat er gebeurd op uw computer tijdens onze verbinding. Dit is bij voorbeeld van belang als ik wachtwoorden invul. Het bestand zelf installeert of verandert niets op of in uw computer en verdwijnt na afloop volledig uit het geheugen.

U houdt altijd de controle over uw computer; als u op "Close" klikt is de verbinding direct verbroken. U kunt het bestand daarna simpel van uw computer verwijderen. Zo kan ik nooit in uw computer komen of veranderingen aanbrengen in uw computer zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.

freelance systeembeheer