Wim Vos Automatisering

Freelance Systeembeheer in Velp/Arnhem

Selecteer de taal

Harde schijf

Meestal wordt een niet werkende computer veroorzaakt door een virus of mall-ware. Dat is redelijk eenvoudig te repareren, maar als de harde schijf echt stuk is, en zelfs herinstallatie niet meer mogelijk is, zal de harde schijf vervangen moeten worden.

Als de harde schijf echt stuk is gegaan, meestal veroorzaakt door een harde schokkende beweging terwijl de schijf werkt, overmatige warmte onweer of gewoon slijtage. en de gegevens niet meer softwarematig er afgehaald kunnen worden Bied ik ook hulp aan.

Als er op die harde schijf belangrijke gegevens staan zoals boekhouding, familiefoto's of andere unieke documenten, is het nu ook mogelijk om onder laboratorium condities de kapotte harde schijf open te maken en de gegevens erop zo nog te redden ik zet die verloren gegevens waar mogelijk weer terug op een nieuwe harde schijf.

Daarvoor moet de harde schijf uit de computer gehaald worden en geopend in een zogenaamde clean-room.
Ook dat kan ik nu voor u doen.
De laptop moet daarvoor wel worden afgegeven en het duurt ongeveer een week.

Een indicatie van de kosten is altijd gratis, de kosten voor data recovery in de clean-room zijn rond de €500,00 exclusief btw en hangt af van of de hoeveelheid werk.

Daarna moet een nieuwe harde schijf gemonteerd worden, Windows opnieuw geïnstalleerd en de data weer teruggeplaatst worden.

Ik zorg dat uw computer zo snel mogelijk wordt gerepareerd, alle problemen worden opgelost, en elke technische vraag beantwoord is.