Wim Vos Automatisering

Freelance Systeembeheer in Velp/Arnhem

Selecteer de taal

Er zijn twee manieren om een webshop of webwinkel te beginnen:

Manier 1
Als je snel wilt beginnen met enkele producten te verkopen is een Software as a Service-platform (SaaS) een goede manier. Je betaalt per maand een vast bedrag en daarvoor krijg je een webshop inclusief, hosting, updates en support.

Zo'n webshop is niet makkelijk populair te maken omdat je afhankelijk bent van het systeem van de de SaaS, je kunt daar zelf  meinig tot geen annpassingen aan doen.
Voordeel eenvoudig opgezet 

Nadeel: Je bent afhankelijk van de partij waar je software huurt, De software is niet van jezelf, Updates zijn afhankelijk van de leverancier. Je harde werk bijft achter als je besluit te verhuizen.
Je werkt grotendeels om de naam van het webwinkel-host populairder te maken en minder voor je eigen bedrijf. Gevolg gereduceerde verkopen en een gebrekkige populariteit.

Manier 2

Als je echter van plan bent serieus te groeien en meerdere producten on-line wilt gaan verkopen adviseren ik je eigen webshop op te zetten. Zo'n webshop groeit makkelijk en snel in populariteit. met als gevolg steeds meer verkopen eigenlijk zonder plafond.
Ik installeer jouw eigen Webwinkel op jouw naam met Prestashopprestashop webwinkel

PrestaShop 1.7 is een open-source project dat inmiddels is uitgegroeid tot een professionele webwinkel met veel functionaliteiten. Het basispakket is gratis te gebruiken en vervolgens is er een uitgebreide selectie aan (vaak betaalde) uitbreidingsmodules.
Dit maakt Prestashop tot een commercieel aantrekkelijk pakket voor de serieuze ondernemer.

Er zijn verrassende mogelijkheden die het beheren van een webwinkel extreem efficient maken. Bijvoorbeeld automatisch voorraadbeheer, automatisch bankieren en uitprinten van adreslabels en facturen, nieuwsbrief, verbinding met sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Wim Vos Automatisering is Prestashop specialist. Meer dan 270.000 actieve webwinkels in 190 landen werken met PrestaShop. Maak van jouw webwinkel ons volgend succesverhaal.

Een webwinkel geheel naar eigen wensen.
Onderhoud is een belangrijk onderdeel van een website. Veel ondernemers doen dat zelf, maar voor een bescheiden maandbedrag doen wij dat snel en efficient voor je. Je kunt wel eenvoudig zelf jouw producten in je webwinkel plaatsen. 

Wat kan ik je leveren?:
Een makkelijk uit te breiden systeem waarvan de basis kosten vanaf €175,- (exclusief BTW) inclusief domeinnaam, beveiligingscertificaat en Fair Use Policy dataverkeer zijn.
Met jaarlijkse onderhoudskosten vanaf €100,-. En daarvoor heb je je eigen webshop die makkelijk te verhuizen of weer te verkopen is en waarin je alles zelf kunt doen.

Een uitgebreide webshop inclusief bezoekersgarantie, systeemonderhoud (vanaf €75,-p/m), Template, dat is hoe de webwinkel eruit ziet (€600,-), volledige vertaling van alle bestanden en email-templates (€150,-), winkeletalage, nieuwsbrief systeem (€900,-) Sociale media aanmaken en koppelen (€450,-), koppelen van webmastertool Google en Bing (€175,-), braakbeveiligingen, inschrijven Ideal en overige webwinkel benodigheden, klantvriendelijke modules, marketing, Google adwords, kortom een goedlopende webshop komt al gauw op eenmalig €4500,- en maandelijks €100,-. Maar een dergelijke webwinkel brengt al gauw €20.000,- (excl btw) per jaar op, afhankelijk van het verkochte product.

Kosten voor een webwinkel kunnen oplopen maar met een eigen webwinkel kun je wel oneindig groeien.

De op deze pagina genoemde prijzen zijn exclusief btw